Cursus Kinderfotografie en beeldbewerking 

Je telefoon staat vol met foto’s van jou en je gezin maar je doet er verder weinig mee. Lang niet alle plaatjes zijn scherp, vertegenwoordigen het moment of je kids zelf staan er niet op hun best op.

Herkenbaar? Dan is de cursus Kinderfotografie en beeldbewerking echt iets voor jou! ​
 

Voor wie

De cursus Kinderfotografie is voor ouders die hun kinderen bewust willen fotograferen. Tijdens de praktische cursus krijg je allerlei handige tools aangereikt waarmee je foto’s leert maken ‘in het moment’. Kinderen zijn bewegelijk, maar als je weet hoe je daarop in kunt spelen levert dit de mooiste foto’s op.

En het allerleukste van de cursus is: Je hebt direct resultaat! Je kunt de foto’s meteen uitprinten, op de muur hangen of in een (digitaal) fotoalbum zetten voor later.
 

Inhoud cursus

De cursus Kinderfotografie en beeldbewerking is praktisch en resultaatgericht. Na afloop van de cursus ga je naar huis met:

  • Direct toepasbare tips en technieken voor het maken van kwalitatief goede foto's;

  • Kennis over hoe je omgaat met onverwachte omstandigheden (licht, weer, ruis);

  • Weet je hoe je je camera moet instellen bij het fotograferen van kinderen (denk aan veel beweging);

  • Kennis over al jouw camera-instellingen en wanneer je deze gebruikt;

  • Weet je hoe je je foto’s kunt bewerken op de computer voor het beste resultaat.
     

Het maakt verder niet uit welke camera je gebruikt; alles wat je in deze cursus leert kun je direct in de praktijk toepassen. Je krijgt trouwens ook wat huiswerk mee.
 

Details

De cursus bestaat uit drie bijeenkomsten die ongeveer drie uur per keer duren. 

 

Startdatum: 

In overleg

Aantal deelnemers:

minimaal 3 maximaal 8

Prijs:

€139


 

De lessen zijn een combinatie van theorie, praktijk en (peer)feedback. De eerste les houden we ons voornamelijk bezig met de theorie en praktijk van fotografie zelf. Tijdens de tweede les starten we met het bewerken van de foto's. 

Ja, dat wil ik? Leuk! Meld je aan door een e-mail te sturen naar: contact@anialiesting.com 
 

​Neem mee!

1. Een digitale fotocamera, het liefst met een aantal programma's of instellingen naast de automatische stand als Av(A) of Tv(S) of sport-, portret etc.

2. Een laptop waarop je jouw foto's kunt bewerken.

3. Goede energie en een flinke dosis enthousiasme.

 

Workshop basis fotografie - €75

Je hebt een mooie (nieuwe) fotocamera en je denkt ‘Eigenlijk had ik er meer van verwacht’? Soms lukt het je het prachtige plaatje te maken, maar dat lijkt meer een toeval dan een bewuste actie?

In deze workshop basis fotografie leer je de instellingen van je camera optimaal te benutten en je krijgt de handvatten om bewust mooiere foto’s te maken.  

Je krijgt inzicht in de basisbegrippen van fotografie zoals diafragma, sluitertijd en ISO en welke invloeden hebben deze drie componenten op je foto.
Compositie, perspectief, brandpuntafstand en andere beeldende elementen spelen een belangrijke rol in de foto die jij maakt. In deze basisworkshop gaan we al het bovenstaande, na een korte uitleg, direct in de praktijk brengen. De resultaten zie je direct!

 

Wanneer?

In overleg
Duur:

ca. 3 uur

Maximaal aantal deelnemers:

10

Prijs?

€75 per persoon (bij een boeking van een groep vanaf 3 personen ontvang je 10% korting)
 

Iets voor jou? Leuk! Meld je direct aan door een e-mail te sturen naar: contact@anialiesting.com.

​Neem mee!

1. Een digitale fotocamera, het liefst met een aantal programma's of instellingen naast de automatische stand als Av(A) of Tv(S) of sport-, portret etc.

3. Goede energie en een flinke dosis enthousiasme.

Raadhuislaan 11  |  5931 NR Tegelen  |   contact@anialiesting.com  |  0652643838   |   KvK: 66726484   |   BTW: op aanvraag